Sunday, August 7, 2011

Top 15 van start met Omega Planet Ocean met nieuw Co-Axiaal uurwerk

Vandaag begint het aftellen van de 15 meest gelezen nieuwsberichten op Horloge.info in de afgelopen twaalf maanden. Deze lijst geeft een zeer goed beeld van de populariteit van horlogemerken in het Nederlandse taalgebied en we feliciteren de merken die de top 15 hebben gehaald dan ook op voorhand. Voor de lijst hebben we gekeken naar artikelen die gepubliceerd zijn in de periode mei 2010 tot en met april 2011.

De komende drie weken zullen we iedere werkdag een stapje dichter naar nummer één nemen, om op 5 augustus het meest gelezen nieuwsbericht te presenteren. Er zijn merken bij die de top 15 meer dan eens hadden kunnen halen, maar we hebben per merk alleen het meest populaire artikel gekozen.

Op nummer vijftien staat een artikel dat we publiceerden tijdens (en vanuit) Baselworld, over het nieuwste model van de Omega Planet Ocean. De horlogereeks met Omega’s eigen innovatieve Co-Axiale uurwerken is uitgebreid met een fantastisch chronografenuurwerk. We publiceerden het op 25 maart 2011:

Vanaf het moment dat de Planet Ocean collectie in 2005 door Omega werd gepresenteerd, werden de horloges gewaardeerd om de professionele eigenschappen voor duikers, om het design en door de innovatieve Co-Axiale uurwerken. Omega heeft vandaag op Baselworld voor 2011 de uitbreiding van die collectie gepresenteerd, waarbij de chronograaf uitvoeringen met het geheel nieuwe Omega chronografenuurwerk het meest in het oog springen.

No comments:

Post a Comment